O tom, že krásná Itálie má stále co nabídnout, není nejmenší důvod pochybovat. Tento fakt si nechali rádi dosvědčit také návštěvníci dubnové ochutnávky sicilských vín a pizzy.
Sluncem políbený ostrov Sicílie se pochlubil svými prvotřídními plody révy, jež ze zralých hroznů až do podoby výtečného lahodného moku přivedlo vinařství Caruso & Minini z přímořského města Marsala. Otevíraly se lahve tří druhů Tasári – vína, v němž se snoubí prostá krása i výjimečnost každodenního života. Mimořádný úspěch sklidilo výběrové víno Cutaja odrážející dokonalou harmonii vinné révy, země a klimatu. Nelze však opomenout ani Gracanico, Nero d’Avola a Isula…
Nabídku vína navíc obohatil pestrý výběr pizzy, po celý večer byly k ochutnání klasické druhy (šunková, žampionová, salámová, se slaninou) a postupně doplňovány novými zajímavými kombinacemi chutí včetně bílé pizzy se šunkou a kukuřicí…
A kdo si pizzu nechal pokapat olivovým olejem, zjistil, že ten je ta správná tečka na závěr.


Fotografie