Těšíme se na Vaše svědectví – sek@koinonia.cz

Letošní silvestrovské setkání mladých bylo úžasné. Oslavit odchod starého a příchod nového roku s nejlepšími přáteli je myslím skvělý způsob. Na tomto setkání mi Pán ukázal něco, o čem jsem věděla, ale neviděla, ukázal mi, jak mocně a silně působí Pánova přítomnost mezi mladými a jak se dotýká každého z nás. Jsem vděčná, že mohu mít tak skvělé přátele v Koinonii. Káťa T.

Tento Silvestr byl jako vždycky úžasný. Strávili jsem spolu krásný čas plný zábavy a požehnání Pána. Cítil jsem zde silně Pánovu přítomnost, která se podle mě projevila na všech, kdo byli na silvestrovském setkání mladých. Nutně dodat, že poslední den roku 2017 jsme si užili naplno. Tančili jsme, skákali a chválili Pána celým tělem. Všem, kdo zde byli, děkuji zato, že jste takoví, jací jste, a hlavně děkuji Pánu, že je živý uprostřed nás a že nás nikdy neopouští. Gabriel

Strašně rád jezdím na setkání, vždy zde zakouším živého Pána. Honza L.

Setkání bylo super. Suprově jsme oslavili příchod roku 2018 a moc se těším na další setkání. Jídlo bylo taky super. 10/10 Martin K.

Díky tomuto setkání jsem získala větší důvěru v Pána a rozhodla jsem se mu na 100% důvěřovat, protože vím, že je dobrý a povede mě tou správnou cestou. Začala jsem tím i lépe přijímat samu sebe. V Jeho očích jsem totiž nádherná, stejně jako ty! Pán je to nejlepší v našem životě a jsem ráda, že jsem si to na tomhle setkání uvědomila. Julča S.

Fotografie